Verzenden

Levering

Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling mits de artikelen op voorraad zijn binnen 48 uur verstuurd naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bericht van Oogjesenzo.nl zodra de bestelling verzonden is. Verzending is op eigen risico. Oogjesenzo.nl is niet verantwoordelijk voor verlies of schade tijdens de verzending. De bestelling wordt zorgvuldig verpakt in een luchtkussen-envelop of een doosje.

Wij hebben bijna alle producten direct uit voorraad leverbaar. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je bestelling, nemen wij contact met je op.

Let op!! Wij vesturen onze bestellingen binnen 1-2 werkdagen, dit betekend niet dat u het de volgende dag in huis heeft, dit is afhankelijk van PostNL.

 


 

Verzendkosten
Wij versturen alle pakketten met Post NL en hanteren de volgende verzendkosten;

Nederland

De bijdrage in de verzendkosten wordt (automatisch) berekend naar het gewicht van de bestelling.

Binnen Nederland versturen wij vacuüm verpakte brievenbuszendingen. Dit houdt in dat kleine bestellingen vanaf heden door de brievenbus op de deurmat vallen. Door het vacuüm verpakken van de zendingen vervormen bolletjes garen. Wil je dit niet? Laat het ons dan weten via de opmerking van je bestelling. Wij versturen je bestelling dan alsnog met pakketdienst. De kosten hiervoor zijn € 5,95 ongeacht de hoeveelheid artikelen.

Nederland

Door een stijging van de tarieven en algemene kosten zoals de kosten voor de verpakkingen berekenen wij vanaf maandag 09 januari 2023 hogere tarieven.

Helaas berekend PostNL op alle verzendingen vanaf 1 januari 2023 een extra energietoeslag van 0,12 cent per pakketje.

Door de gestegen kosten zijn wij genoodzaakt om een minimum bestelbedrag in te voeren om het versturen rendabel te houden. Het minimum bestelbedrag is € 5,00,

De verzendkosten zijn vanaf € 2,99 het versturen van 1 artikel brengt ook verpakkings kosten met zich mee.

Brievenbuspost:

0 t/m 50 gram € 2,99
 

Brievenbus pakje € 4,40

Pakketdienst (PostNL) € 6,20

Pakketdienst (PostNL) € 7,20 (voor zware en volume artikelen)

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 65,-

 

 


 

Buitenland
 

België

Pakketdienst (PostNL) € 9,00  (pakketpost 2-3 werkdagen)

 

Duitsland

Pakketdienst (PostNL) € 9,00  (pakketpost 2-3 werkdagen)

 

Onze buitenlandse klanten kunnen een korting krijgen op de verzendkosten bij bestellingen boven de 65 euro excl. verzendkosten. U kunt dan de kortingscode BUITENLAND gebruiken. U krijgt dan op de hele bestelling een korting van € 4,99.

(let op!! deze korting is alleen geldig voor pakketten die naar het buitenland worden verstuurd, korting kan achteraf niet meer toegepast worden.)

 


 

Pakket niet ontvangen door een verkeerd ingevuld adres.

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging. Je ingevulde gegevens kan je via deze bevestiging controleren. Zijn je gegevens niet juist ingevuld? Neem dan direct even contact, zodat we je gegevens kunnen wijzigingen.

Zodra je bericht hebt ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen. Pakketten met een onjuist adres komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden. (€. 7,25 pakket) (€ 4,50 brievenbuspakje).

De kosten om het pakket opnieuw te verzenden naar het juiste adres bedragen € 4,99 + de retourkosten (€ 4,50 + retourkosten brievenbuspakje). Wilt u de bestelling laten annuleren, dan is dat ook mogelijk. De retourkosten worden dan in mindering gebracht op het door u te ontvangen bedrag.

Heb je vragen over een product? Neem contact met ons op via e-mail. Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te antwoorden.

 

Pakket niet ontvangen door het niet ophalen bij een PostNL Locatie.

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging. Controleer de ingevulde gegevens. Zijn je gegevens niet juist ingevuld? Neem dan direct even contact, zodat we je gegevens kunnen wijzigingen.

Zodra je bericht hebt ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen. Pakketten die niet binnen 7 dagen worden opgehaald bij een PostNLpunt komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden. (€. 7,25 pakket) (€ 4,50 brievenbuspakje).

De kosten om het pakket opnieuw te verzenden naar het juiste adres bedragen € 5,95 + de retourkosten (€ 4,00 + retourkosten brievenbuspakje). Wilt u de bestelling laten annuleren, dan is dat ook mogelijk. De retourkosten worden dan in mindering gebracht op het door u te ontvangen bedrag.

 


Vormgeving en afmeting brievenbus

Onderstaande algemene eisen gelden voor de vormgeving en afmeting van brievenbussen en buitenbussen:

De brievenbusgleuf moet horizontaal zijn aangebracht in een verticaal vlak of aan de bovenkant.

De afmetingen van de van de gleuf van de brievenbus moet tenminste 265 millimeter in de lengte zijn en in de breedte 32 millimeter. De gleuf van de brievenbus mag niet lager zitten dan 0,6 meter van de grond. De hoogte van de brievenbus mag niet hoger dan 1,8 meter zijn. De voorkeurshoogte is 1,1 meter.

De brievenbus moet zo zijn aangebracht dat het inwerpen van de post geen verwondingen kan veroorzaken.

Let op vaste brievenbussen hebben vaak wel een brede gleuf maar een stevige doos moet wel een "knik" kunnen maken dus de brievenbus moet diep genoeg zijn om die knik te maken.

Let op uw brievenbusmaat en voorkom teleurstelling!!

Er zijn veel verschillende brievenbussen maar om de afmetingen optimaal te benutten hanteren wij de maat brievenbusdoos die past bij de door de rijksoverheid voorgeschreven afmetingen.

© 2016 - 2024 OogjesenZo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel